Starters

Wie ben jij?

Net of bijna afgestudeerd?
Dan merk jij als geen ander hoe groot het woningprobleem is in Nederland. Er is geen geschikte en betaalbare woning te vinden voor een starter zoals jij en dat kunnen we veranderen! Er staan ons nog veel meer grote uitdagingen te wachten op het gebied van woningbouw, waar we jou heel hard voor nodig hebben!

Ga jij het verschil maken in de Woningbouwsector? Dan begint hier jouw carrière

Het Nationaal Woningbouwtraineeship biedt jou de kans om in dit dynamische werkveld een mooie carrière te maken.
Klinkt goed, toch? Maar tegelijkertijd zeggen we erbij: je kunt niet zomaar trainee worden. De lat ligt namelijk hoog. Er is weliswaar veel werk als gevolg van deze opgave, maar dat werk vraagt om hoogopgeleide en gedreven professionals met bijzondere competenties.

Er ligt veel voor je in het verschiet en daarom verwachten we ook veel van je. Om te beginnen moet je een (strenge) selectieprocedure doorlopen. Wat vinden we belangrijk? Onder andere 100% inzet, een ‘open mind’ en een gezonde dosis enthousiasme. Je vindt het leuk om samen met andere trainees aan de slag te gaan met projecten van verschillende opdrachtgevers. En uiteraard sta je open voor het trainings- en coachingsprogramma.

Interesse? Bel (088 – 20 14 500) of mail ons voor een afspraak.