Nationaal Woningbouwtraineeship hoofdsponsor congres Geo Promotion

Blog & nieuws

Nationaal Woningbouwtraineeship hoofdsponsor congres Geo Promotion

Prangende vraagstukken zoals de huisvestingscrisis en de energiecrisis vragen om creatieve innovaties van toekomstige professionals. Moeten deze crises alleen op korte termijn worden aangepakt of zijn er  juist langetermijnoplossingen nodig? Hoe kijken verschillende generaties hiernaar? Kan ruimtelijke ordening generaties verbinden? Dit is het thema van het  congres georganiseerd door Geo Promotion wat op vrijdag 10 maart plaatsvindt in Groningen.

Vragen die goed aansluiten bij waar het Nationaal Woningbouwtraineeship voor staat. Samenwerking in de keten organiseren door jonge talenten op te leiden en al bij de start van hun carrière samen te laten werken aan ruimtelijke opgaven zoals de woningbouwopgave. Stichting Geo Promotie organiseert jaarlijks een congres dat studenten de kans geeft om het vakgebied van de ruimtelijke wetenschappen te verkennen.  Het Nationaal Woningbouwtraineeship is dit jaar de trotse hoofdsponsor.

Blog & nieuws Uitgelicht
Vincent Scholing aan de slag in de Provincie Drenthe 11 september 2023
Vincent is recent afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij volgde daar zowel de master Society,… lees meer
Nationaal Woningbouwtraineeship hoofdsponsor congres Geo Promotion 31 januari 2023
Prangende vraagstukken zoals de huisvestingscrisis en de energiecrisis vragen om creatieve innovaties van toekomstige professionals.… lees meer
Start Woningbouwtraineeship in Provincie Drenthe 4 januari 2023
In april 2023 start de eerste groep jonge talenten aan het Nationaal Woningbouw Traineeship. Een… lees meer